Menu
Liberaal voor ondernemers, sociaal voor ouderen

ERIC STADHOUDERS

14 jul 2015  |  Kandidaten

Geboren in 1971 in Roosendaal, getrouwd en ik heb 3 kinderen. Ik werk sinds 1997 in de reclamebranche na mijn opleiding Middelbaar Middenstand Onderwijs. Vanaf 2002 ben ik eigenaar geweest van een reclamebureau welke in 2010 is verkocht. Daarna ben ik gaan werken als leidinggevende bij een drukkerij en webdesign bureau. Momenteel ben ik werkzaam als vertegenwoordiger. Ik woon sinds 2006 in Breda.
Ik ben zeer geïnteresseerd in politiek en in het bijzonder op gemeenteniveau. Ik loop altijd te “klagen” dat het beter kan in Breda en dat de werkende burger over het hoofd wordt gezien en dat deze moeten opdraaien voor de bezuinigingen. Ik denk dat het anders kan en dat er een nieuwe frisse wind door de gemeenteraad moet waaien met een sociaal liberaal karakter. Daarom heb ik me in 2014 kandidaat gesteld voor de gemeenteraad.

Ik heb de volgende zorgen en ambities:

– Het Rijk draagt nieuwe en ingrijpende taken over aan de gemeente(n): de zorg voor jeugd, werk en ouderen. Maar dan wel met minder geld. Dat kan leiden tot minder zorg en/of hogere lokale lasten, zoals de OZB. Maar dat hoeft niet en daar wil ik samen met BOB op letten.

– Over zaken waar men geen verstand van heeft daar gewoon advies te vragen aan mensen die daar wel verstand van hebben en niet het zelf allemaal te weten, want dat is namelijk onmogelijk.

– Vertegenwoordigen moet meer zijn dan eens per vier jaar met de verkiezingen met een kraampje op de Grote Markt staan. Ik wil dan ook samen met BOB ook in die vier jaar bereikbaar zijn om besluiten uit te leggen. Ook de onvermijdelijke compromissen.

– Kostenbeheersing met een doelmatige, doeltreffende en doelgerichte gemeentelijke organisatie. Daarbij hoort een passende dienstverlening aan burgers.

– Controleren is vaststellen of het college,met haar ambtenaren, de opdrachten van de gemeenteraad uitvoert. Daarvoor is meer nodig dan alleen maar de krant lezen: ook in contact blijven met burgers zoals: ondernemers, ouderen, organisaties, verenigingen, wijk- en dorpsraden.
Eric Stadhouders – ik kom voor U op! Iedereen is belangrijk!

WORD LID

Wil je Breda ook veranderen?
Word dan lid van BOB!

DOWNLOADS

Binnenkort online

CAMPAGNETEAM

Sta je achter de standpunten van BOB en heb je van 1 uur tot heel veel tijd?