Menu
Liberaal voor ondernemers, sociaal voor ouderen

GIEL VERDAASDONK

14 jul 2015  |  Kandidaten

Geboren in 1948 in Breda. Ik heb diverse studies en opleidingen gevolgd waaronder het Gymnasium in Maastricht alsmede een studie Nima & Marketing
Ik ben een zakenman in hart en nieren en bijna 40 jaar eigenaar van Lamilon en Giema Breda. Door mijn dagelijkse werkzaamheden en contacten met zeer veel lokale en regionale ondernemers, maar ook met veel ouderen, heb ik ingezien dat deze groepen en zeker ook veel burgers in Breda steun zoeken voor hun dagelijkse problemen. Ik ben een persoon die om zich heen kijkt en veel dingen ziet en hoort die veel beter kunnen. Met de nieuwe ingrijpende maatregelen voor jeugd, ouderen en werk, moet de Gemeente het met hetzelfde en dikwijls minder budget doen, dus doeltreffender zonder lastenverzwaring. Daar willen wij van B.O.B. op toezien en controleren of het College met haar ambtenaren dit ook doet.
Door deze zienswijze ben ik in contact gekomen met Cees van der Horst en heb ik mij kandidaat voor de Gemeenteraad gesteld.
Bij veel instanties en gemeentelijke wegen stoot je heel dikwijls tegen moeilijkheden aan die niet even worden opgelost. Ondernemers, ouderen en Burgers denken dat de Gemeente overal geld voor heeft en geeft, maar de Gemeente zegt op zijn beurt: wij hebben geen geld.
B.O.B. Bredase Ondernemers en Ouderen Partij, maar vooral ook de burgers mogen en moeten wij helpen en voor hun bereikbaar zijn. Verder moeten wij er voor waken dat de lusten en lasten evenredig worden verdeeld en niet dat telkens de lokale lasten worden verhoogd.
Contacten met ondernemers, ouderen, burgers, organisaties, verenigingen, wijkraden etc. en deze doorspelen samen met de andere ambtenaren naar het College.
Burgers, ondernemers, maar ook ouderen, kortom iedereen moet met vragen en opmerkingen ergens terecht kunnen zonder moeilijk afspraken en dat kan als u B.O.B. kiest en B.O.B. in de gemeenteraad c.q. College kan plaatsnemen. B.O.B. voor iedereen belangrijk.
Giel Verdaasdonk

WORD LID

Wil je Breda ook veranderen?
Word dan lid van BOB!

DOWNLOADS

Binnenkort online

CAMPAGNETEAM

Sta je achter de standpunten van BOB en heb je van 1 uur tot heel veel tijd?